Csepeli kisfiú zuhanása után a család óvintézkedéseket vezetett be

Napokkal ezelőtt egy hároméves kisfiú, Jonatán kizuhant egy csepeli panelház ötödik emeletéről, a család ezután szigorú óvintézkedéseket vezetett be. A gyermek szerencsére minden komoly sérülés nélkül megúszta a balesetet, a család a gondviselésnek ad hálát a gyors felépüléséért.

A Blikk beszámolója szerint a zuhanást egy bokor tompította, amely mintegy csúszdaként működött, így a gyermek életét menthette meg. Az eset után a család lezárta a szobát, ahol a baleset történt, és még egy szekrényt is az ablak elé toltak, hogy megakadályozzák a hasonló eseményeket.

Az édesanya, Rafael Szabrina a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy a kisfiú eszméleténél volt a baleset után, és panaszosan reagált az édesanyja szavaira, mivel komoly zúzódásokat szenvedett. Az édesanya még mindig sokkos állapotban van, és elárulta, hogy tervezik a költözést egy kertes házba, hogy a jövőben elkerülhessék a hasonló veszélyhelyzeteket.

A kis Jonatán semmire sem emlékszik a történtekből, és azóta kerüli azt a szobát, amelyet a család lezárásra kényszerült. A gyermek nagymamája szerint a legutóbbi orvosi kontrollon minden rendben volt, és a gyermek szépen gyógyul, a bordája magától összeforr, csak a tüdejére kell figyelni.

A család szerint a házban egy rossz szellem lehet, mivel Jonatán balesete után három nappal egy másik személy is kiesett ugyanebből az épületből, és úgy vélik, hogy nincsenek véletlenek.