Kristin Davis bemutatja töltőanyagok nélküli arcát

Az 56 éves színésznő, Kristin Davis elhatározta, hogy felhagy a szépészeti beavatkozásokkal, és megmutatta, milyen valójában a természetes arca.

Kristin Davis, a Szex és New York és az És egyszer csak... sorozatokból ismert színésznő, az Instagramon osztotta meg azt a fotót, amelyen smink és szerkesztések nélkül látható az arcának természetes állapota. A képet eredetileg azért töltötte fel, hogy megmutassa új frizuráját, de a követői inkább az őszinte megjelenését díjazták, mintsem a haját.

Davis döntését a közösségi médiában is sokan üdvözölték, kifejezve, hogy mennyivel jobban tetszik nekik a színésznő természetes arca, mint a töltőanyagokkal "javított" változat.

A színésznő korábban töltőanyagokat használt az arcán, de a különböző kozmetikai kezelések miatt kapott negatív visszajelzések hatására úgy döntött, hogy megválik ezektől a beavatkozásoktól.

Kristin Davis Instagram-fotója, amelyen töltőanyagok nélkül látható, nagy figyelmet kapott a közösségi médiában, és a rajongók körében is pozitív fogadtatásra lelt.

: Women's Health