ValóVilág 12 - Megyeri Csilla izgatottan várja a műsorvezetést

Hamarosan kezdetét veszi a ValóVilág 12. évada, amelynek női házigazdája Megyeri Csilla lesz. A műsorvezetői székbe ezúttal egy veterán személyiség ül, aki már korábban is részese volt a show-nak, és most tanácsokat is kapott elődjétől.

Megyeri Csilla, aki hét év szünet után tér vissza a műsorvezetői székbe, izgatottan és nagy várakozással tekint a ValóVilág 12. évadának kezdetére. Az RTL kamerái előtt elmondta, hogy a műsorvezetést egy hatalmas kalandnak tartja, és bár tudja, hogy kihívásokkal teli lesz a feladat, reméli, hogy sikeresen fogja venni az akadályokat.

A felkészülés jegyében Csilla elővette egyetemi jegyzeteit és tankönyveit, hogy felidézze a beszédtechnika órákon tanultakat. Légzésgyakorlatokat végez, és igyekszik lelkileg, testileg is a legjobb formába hozni magát a műsorvezetéshez.

Megyeri Csilla elárulta, hogy bár az élő műsoroknak megvan a maguk varázsa, számára ez teljesen új terület, hiszen korábban még sosem vezetett élő show-t. Ebben az új kihívásban Nádai Anikó, aki szintén részt vett a ValóVilág korábbi évadaiban, biztosította támogatásáról. Anikó bátorító szavai mellett azt is tanácsolta Csillának, hogy legyen önmaga a műsorvezetés során.